Vytlačiť

Aký zámer tento blog?

 

Volám sa Tomáš Rodný a pracujem na rôznych pozíciách, či už ako freelancer, ako zamestnanec, alebo dodávateľská firma už bezmála 15 rokov. Počas týchto rokov som navštívil nemalé množstvo podnikov, pracoval som s mnohými skvelými ľuďmi a častokrát sa učil na vlastných chybách. Som rád, že môžem pracovať s kolegami a zákazníkmi, ktorí vedia oveľa viac ako ja a môžem sa mnohé veci naučiť a rozjíjať svoj celkový pohľad.

Špecializujem sa na výrobu z pohľadu procesov a technológií. Čo sa týka oborov, tak primárne potravinárska výroba, plastikárska výroba, recyklácia a automotive.

Rozhodol som sa založiť tento blog, pretože mám vnútorný pocit, že nastal čas trocha podporiť tému, ktorú mám rád a to je práve tématika Smart Manufacturingu a všetko čo s tým súvisí.

Budem postupne zverejňovať články so zaujímavosťami, špecifickými pohľadmi, ale aj filozofický pohľad na vec a širší kontext a vzájomný dopad jednotlivých tém, prípadne špecifiká jednotlivých oborových riešení. 

Cieľom nie je zverejňovať technické detaily, ale skôr diskutovať o možnostiach. V mnohom nemusíte so mnou súhlasiť, budem rád, pokiaľ si to vydiskutujeme, pretože častokrát máte možno v danej téme lepší prehľad, skúsenosti.

 

 Časom tento blog nejak vylepším, povolím komenty a možno dizajnovo upracem, len sa musím trocha pohrať s týmto redakčným systémom, aké možnosti budú.